zaterdag 30 mei 2009

Workshop landschapsfotografie



Vandaag bij Roos een zeer leerzame workshop gevolgd.
Beter leren kijken naar de omgeving en dat goed in beeld brengen met de juiste instellingen op je toestel. Geen gemakkelijke opgave!
Gelukkig een paar aardige foto's geschoten. zoals dit voorbeeld.

vrijdag 22 mei 2009

Dagtrip naar Auchan Ronq



Ter voorbereiding op de motorvakantie met Robin hebben we gisteren een tripje gemaakt naar Frankrijk. Robin als stokbrood-liefhebber, wilde best graag de hele dag op de motor zitten om zo'n heerlijk stuk Franse delicatesse te proeven. En zo'n grote supermarkt is ook echt een belevenis. Jammer dat we geen bagageruimte hadden voor wat dozen wijn...

donderdag 14 mei 2009

Zeefdruk "Kapoen" voltooid


In opdracht is deze herinnerings-zeefdruk gemaakt voor de medewerkers aan dit theaterstuk wat de afgelopen weken met veel succes in Barendrecht gespeeld heeft.

woensdag 6 mei 2009

Ezeltjes te gast bij FleursFeestjes


In de gezellige winkel van Fleur Groenewegen in het centrum van Maassluis is vandaag de zeefdruk "Ezeltjes" opgehangen. Deze komt mooi tot zijn recht bij een nieuwe collectie Spaans aardewerk servies.

Hieronder wat informatie van Fleur over haar winkel:

De winkel van FleursFeestjes: als u van sfeervol tafelen houdt...

De winkel is gevestigd in Goudsteen 4a in de historische binnenstad van Maassluis. De winkel is kleurrijk en gezellig en biedt ruimte aan een groots en gevarieerd aanbod. FleursFeestjes verkoopt servies van Dibbern, een bekend Deens Merk. Dit servies is in 34 kleuren te krijgen. Ook vindt u er cadeauverpakkingen cappuccinomokken, espressomokken en tea–for-one theepotten. En natuurlijk heb ik een uitgebreide keuze aan bestek, servetten, tafelkleden en lopers, kandelaars en kaarsen. FleursFeestjes is verkooppunt van o.a. de volgende merken: Kitsch Kitchen, Rice, Sabre, It’s about Romi, LovePlates en Kitchen Trend.

De winkel kent niet alleen een grote variatie in assortiment, maar ook een snel wisselende collectie. Het is dus de moeite waard om regelmatig de winkel even te bezoeken. U vindt er al leuke originele geschenken vanaf twee euro!

Openingstijden:
dinsdag tot en met vrijdag: van 9.30 uur tot 17.30 uur
zaterdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur

zondag 3 mei 2009

Eerste poging nieuw logo


Ben nog niet helemaal tevreden...helemaal niet eigenlijk.
Vandaag wat foto's geschoten van rood zeefdrukken en daar dit uit gemaakt.

Maar ja, voor een eerste poging wellicht niet helemaal slecht!