dinsdag 25 augustus 2009

Laatste week "New Maassluis"


De maand augustus loopt op zijn eind en de zomervakantie-periode is voor bijna iedereen alweer voorbij. Zo is het ook deze zondagmiddag de laatste mogelijkheid om in het Douanehuisje te Maassluis de expositie “New Maassluis” te bezoeken.

Om deze succesvolle maand af te sluiten is als ‘finissage’ deze laatste zondag de expositie een uurtje langer geopend en wordt u uitgenodigd onder het genot van een glaasje wijn te toosten op al het goeds wat deze plek voor kunstminnend Maassluis heeft betekend en hopelijk in de toekomst ook nog zal betekenen.

Een aantal ‘zeefdruk-schilderijen’ zal op deze laatste openingsdag vertoond worden inclusief de gezeefdrukte afwerklaag, wat een bijzonder verrassend effect zal hebben.

Verder zijn er natuurlijk de bijzondere etsen van New York te zien en de nieuwste zeefdrukken van Maassluis. Op de afbeelding is de nieuwe monocolor zeefdruk “Hudson” te zien, waarop ook de schilderachtige Stadhuiskade afgebeeld is.

Ook het kunstwerk “De Tijd” begint zijn definitieve vorm te krijgen, er kunnen echter nog steeds kapotte horloges aan toegevoegd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten